Referenser 2017-04-11T17:50:25+00:00

Här får du som kund eller elev jätte gärna ge oss feedback. Vi träffar ju så många kunder och elever i vårat dagliga arbete så det är så trevligt att höra vad ni tyckt och har haft glädje av. Reglerna är följande för att din feedback så komma med här!

 • Berätta vem du hade som lärare.
 • Berätta när/var du gick kursen och vad den handlade om.
 • Berätta vad du hade mest glädje av i ditt arbete av det du lärde dig på kursen.
 • Länka gärna till din webbsida eller Linkedin profil.
 • Avslutnings vis något fritt från dig.

Vi tackar dig så jätte mycket för att du tog tid att ge oss Feedback.

39 Comments

 1. Jean-Baptiste Leydet June 15, 2018 at 5:12 pm - Reply

  I attended the entrepreneurship program led by Max Michelson in April-May 2015.

  I have found the course well structured. It spanned over a five-week period and covered all practical aspects of starting a business in Sweden. The level of complexity was adequate, and the small size of the class (12 persons in mine) allowed for some level of content customization.

  The instructors from MaxIT added some perspective to the content, all of them bringing their own real life, hands on experience of entrepreneurship. Several guest speakers were involved and I felt all were knowledgeable about their respective area of specialization.

  This was a valuable and overall pleasant experience.

  Jean-Baptiste Leydet – Founder of OptiStrat AB

  http://www.optistrat.com

 2. Sara Andersson April 25, 2018 at 7:03 am - Reply

  Jag heter Sara och går en säljutbildning som heter Framtidens säljare.
  Vi hade Max under vår utbildning där vi jobbade med ett projektarbete under 2 veckors tid. Projektveckan handlade om att man skulle öppna och renovera ett internet Café.
  Jag fick lära mig en massa nytt om hur det är att leda ett projekt och jobba med med och hur man planera. Det var mycket man ska hålla koll för att kunna göra detta projekt, Jag är väldigt glad att vi fick ha Max under 2 veckors och fick jobba med detta projekt,
  Max är väldigt duktig i sitt lärande så att alla kunde hänga med under lektionerna.

  så jag tackar Max för en jätte bra projektveckor.
  Med vänliga Hälsningar Sara.

 3. Emma Broström April 25, 2018 at 7:00 am - Reply

  Jag går en säljarutbildning och fick under denna möjlighet att få ta del av en projektutbildning med Max Michelson i Ronneby.
  Max var otroligt duktig på att leda oss igenom detta. Jag lärde mig oerhört mycket och är säker på att jag fått många nya verktyg som jag kommer att ha nytta utav. Bland annat förmågan av att leda en grupp. Det är mycket lärorikt och kul och jag kan varmt rekommendera detta för alla.

 4. Matilda Svetoft December 8, 2017 at 1:52 pm - Reply

  Tog en kurs i Excel hos MaxIT, ett program jag aldrig riktigt gillat. Kursen var väldigt givande, kändes väl anpassad och jag kände att jag fick ut mer än jag trodde man ens skulle hinna på så kort tid. Skulle nog inte gå så långt att säga att jag gillar Excel nu men jag har definitivt nytta av det jag lärt mig på kursen och känner mig mer organiserad och effektiv på jobbet. Och jag gillar definitivt MaxIT, rekommenderas varmt!

 5. Magdalena Espenkrona February 23, 2017 at 10:32 am - Reply

  Jag har genomgått en två dagars utbildning i Projektplanering hos MaxIT Consulting. Max Michelson var lärare på denna kurs. Max är pedagogisk och tydlig som lärare.

  Efter kursen fick jag med mig ett bra verktyg hur jag kan bygga och tänka kring ett projekt. Detta var en mycket värdefull kurs för mig.

 6. Madeleine Sjögren November 18, 2016 at 9:08 am - Reply

  Jag gick starta eget företag kursen hos Max.
  Det var den mest givande kursen jag gått på länge. Det gav väldigt mycket också att få träffa andra som var i samma situation. Varje dag var inspirerande.
  Så jag kan verkligen rekommendera en kurs hos MaxIT Consulting.

 7. Titte Glans July 2, 2016 at 9:39 am - Reply

  Jag gick en Excelkurs hos MaxIT Consulting under Juni Månad. Jag trodde aldrig jag skulle tycka att Excel var kul! Men min Lärare Max fick mig att både förstå och uppskatta detta fantastiska verktyg, och detta på bara två eftermiddagar.

  Tack Max för all din kunskap, vänlighet och tack för alla heja rop!
  Jag kommer även gå en kurs i Word hos MaxIT Consulting.
  Jag vill verkligen Rekommendera MaxIT Consoulting kurser starkt.

  Titte Glans
  Platschef Svensk direktreklam Blekinge

 8. Christina Norlin March 30, 2016 at 9:56 am - Reply

  Jag har under februari/mars månad 2016 haft möjligheten att gå kursen “Eget företagande”. Kursen är mycket bra sammansatt och ger deltagarna en blandning av teori och praktik. Bland annat fick vi möjlighet att deltaga i nätverksträff, studiebesök hos företagare m m. Kursen gav mig en bra grund och kunskap för att starta upp ett företag. Kan varmt rekommendera denna kurs och dess engagerade lärare samt företaget MaxIT Consulting.

 9. Terés Won-Sjöberg December 9, 2015 at 1:51 am - Reply

  Mitt namn är Terés Won-Sjöberg och jag driver just nu mitt eget företag WonHjärtat
  Under fem intensiva veckor fick jag verktyg och erfarenheter som utvecklade både
  mitt företag men också mig själv som individ. Den passionen och engagemanget som Max
  investerade i mig som elev under veckorna har resulterat till en stor framgång inom mitt företag.
  Om en lärare tror på sin elev, så har eleven alla möjligheter att utvecklas och det gjorde jag.
  Det är jag evigt tacksam för!

 10. Helena Matila & Carina Eliasson October 30, 2015 at 3:13 pm - Reply

  Vi gick MaxITs starta-eget kurs på fem veckor 31/8 – 2/10 2015 och är jättenöjda! Det var mycket information att ta in på kort tid men väldigt givande, lärorikt och roligt. Vi lärde oss jättemycket både om oss själva och vad det innebär att driva ett företag. Max Michelson var vår huvudlärare och han är verkligen pedagogisk, bra på att lära ut och att fånga åhörarnas intresse. Max är även bra på att inspirera och motivera en. Efter att ha gått kursen känns det som att vi har fått de pusselbitar vi saknade för att känna oss trygga med att starta vårt företag!

 11. Annika Scharin September 23, 2015 at 9:40 am - Reply

  Jag gick på Starta Eget utbildning i Mars månad i fem Veckor.
  Jag hade Max Michelson som huvudlärare.
  En mycket pedagogisk utbildning som gav en mycket informativ kunskap för att klara av att just Starta Eget. Utan denna hjälp hade jag inte nått till den position jag är idag då jag nu har startat mitt företag “A-Scharins Kropp & Hälsa”
  Det var trevliga o glada lärare samt elever man gick med och mycket bra samarbete.
  Tack för att jag fick ha dig som lärare Max Michelson.

 12. Jolanta Jakobsson July 9, 2015 at 2:00 pm - Reply

  Jag gick en “Starta Eget ” utbildning på fyra veckor under Juni 2015 i Ronneby. Max Michelson var min huvudlärare.
  Jag har gått många utbildningar/kurser genom åren och kan enbart kort och gott säga att det var den bästa kursen hittills!
  Jag lärde mig massor och JA, jag var alldeles utmattad varje dag, men jag hade roligt samtidigt 🙂

  Vill rekommendera denna kurs till alla som funderar på att starta företag.
  En ovärderlig grund att stå på, otroligt bra pedagogik, användbara verktyg för företagandet och ett kanonbra beslutsunderlag.
  Så nu gäller det för mig att ta vara på kunskaperna och hasta vidare till fortsatt handling.

  Tack till alla härliga kurskamrater och stort tack till Max & Gudrun!

 13. Maria Öhlin June 27, 2015 at 12:05 pm - Reply

  Jag gick en “Starta Eget Företag” Utbildning på fem veckor under Maj/Juni 2015. Max Michelson var min klass huvudlärare. Max är en person som har förmågan att se en individs-/grupps behov och som därefter ger förutsättningar till en effektiv inlärning.
  Med sin och sitt teams kompetens har de visat på en stor bredd att verka inom. Max entusiasm för utveckling kring företagande i synnerhet och utbildning i allmänhet, smittar av sig på mig som deltagare.
  Jag vill tacka Max, för det professionella sätt han delar med sig av sin kunskap och erfarenhet!
  Nu är det upp till mig att omsätta detta till handling.

 14. Martin Andreasson May 5, 2015 at 6:23 pm - Reply

  Jag gick starta eget företag utbildningen för MaxIT Consulting under April 2015. Då jag kunde en del om företagande innan så var Jag lite skeptisk till att starta eget kursen skulle vara lång tråkigt och största dels meningslöst.
  Det var otroligt kul att konstatera att jag aldrig haft så fel någon gång tidigare i mitt liv! Är otroligt glad och tacksam för att jag gick kursen. Kunniga, Pigga och glada lärare, pedagogiskt och otroligt lärorikt. Jag vill rekommendera alla som funderar på att starta egen firma att gå denna kursen och mer eller mindre kräva att det är Max och gänget som håller i kursen!

 15. Cecilia Melander May 5, 2015 at 4:35 pm - Reply

  Jag Har precis avslutat min starta eget kurs. Max ledde utbildningen tillsammans med Gudrun, Tina, Charlotte mfl.
  Den vidgade mitt sätt att se på företagande. Helhetsbilden med marknadsföring och försäljning, företagsekonomi och företagsadministration utifrån ett småföretagarperspektiv.

  Pedagogisk genomförd så alla kunde förstå. Efter avslutad kurs lämnade in min starta eget ansökan till af. Fick tid hos konsult för utvärdering, hon tyckte ansökan var mycket genomtänkt. Detta hade jag inte presterat utan gått starta eget kursen! Har blivit beviljad starta eget bidrag.
  Max mfl gjorde utbildningen intressant och rolig(många skratt).

  Cecilia Melander

 16. Demir Kolenovic April 27, 2015 at 9:40 am - Reply

  Max Michelson var min lärare under min utbildning till ”Projektledare för tekniska säkerhetssystem” HT 2014 – VT 2015. Han var mycket noggrann och professionell som lärare. Med sin energiska personlighet och härliga utstrålning blev både veckorna och dagarna enormt lärorika och inspirerande. Av de lärare jag haft är Max den lärare som lägger mest tid och energi på att utveckla gruppen och individen. Det har varit en fröjd att ha Max som lärare under min utveckling.

 17. Johanna Åberg February 19, 2015 at 12:13 pm - Reply

  Februari 2015 avslutar jag nu en otroligt givande utbildning i Starta Eget med Max, Gudrun, Tina och Charlie.
  Jag har väldigt länge gått runt och drömt om att kunna öppna eget men inte riktigt vågat ta steget. Efter dessa fyra veckor tvivlar jag inte en sekund! Från dag ett fångade kursplanen mig med lära om bokföring, marknadsföring, budget och ekonomi. Jag har inte bara lärt mig hur jag ska driva mitt företag utan också hur jag själv fungerar och vilka egenskaper jag faktiskt besitter och kan plocka in i mitt företag. Och tänka sig, jag som är långt ifrån en stjärna på matte har till och med utvecklat ett intresse för siffror…
  Stort TACK till er Alla för en inte bara lärorik, utan också trevlig och rolig kurs!

 18. Samaneh Ericson January 27, 2015 at 3:28 pm - Reply

  Jag har haft Max som lärare i några kurser bl.a Projektledning. Jag har valt att beskriva Max med några ord:
  * Engagerad i klassen och i dig som elev
  * Otrolig uppmärksam och flexibel i sin utbildningsundervisning
  * Väldigt duktigt på att LÄRA UT
  * Alltid glad och positiv och pushar en maximalt
  * Helt enkelt en av de bästa lärarna jag har haft
  Max har mina varmaste rekommendationer.

 19. Emma Andersson January 11, 2015 at 3:07 pm - Reply

  Jag studerar på en YH-utbildning i Lund där jag haft Max i Projektledning och Kommunikation.
  Med brinnande engagemang och pedagogik, igenom att varva föreläsningar med grupp-/individuella uppgifter har han fått mig att förstå vad projektledning är och hur det ska användas.
  – Projektledning är ett yrke!
  Kvalitén på utbildningen är hög och jag rekommenderar den skarpt!
  Max har en förmåga att se varje individ och skapa gruppdynamik men har även gett mig verktyg för fortsätta utvecklas som människa, vilket jag tackar ödmjukast för.
  Stort Tack för att ni delar med er av den kunskap och kompetens ni besitter!
  /Emma.

 20. Cristina Orbu December 23, 2014 at 12:39 pm - Reply

  Jag gick utbildningen: Starta Eget utbildningen i Ronneby, den: 2014-11.20. Max Michelson och Gudrun Cook lede vår kurs. Jag var lte skeptisk från början på grund att jag hade gått denna kursen en gång innan I Karlshamn och det gav mig inte allt jag sökte och behövde hjälp med. Men denna kursen var super bra, mycket information och länkar vart man ska söka hjälp och information plus att lederna var underbara och kunniga inom sitt område. Mycket nöjd och när jag gick därifrån så hade jag mycket mer kött på benen och mina frågor och funderingar löstes. Så tusen tack till er båda för en fantastisk och lärorik tid, Evig tacksam!

 21. Jan-Åke Adolfsson December 18, 2014 at 8:37 am - Reply

  Max tillsammans med sina kollegor har på ett bra sätt genomfört kursen “Starta Eget Företag”. Många olika personer med olika bakgrunder har tillsammans givet en bra bild av hur det är att driva eget företag. 1+1=3 !!

 22. Jacob Attehed December 8, 2014 at 8:16 pm - Reply

  Jag hade Max som lärare i kurserna projektledning samt kommunikation under min utbildning till Projektledare. Max är en väldigt bra och engagerad lärare som verkligen brinner för ämnena han utbildar inom. Han är väldigt duktig på att förmedla informationen han ger ut på ett sådant sett så att alla kan ta till sig den.

 23. Elina Jansson October 14, 2014 at 8:36 am - Reply

  Max Michelson är en glad och mycket pedagogisk lärare. Han har breda kunskaper inom projektledning, både vad det gäller människor och IT. En av Max bäste egenskaper är att han är väldigt duktig på att leda och skapa gruppdynamik, och har många verktyg och strategier i bakfickan för att lyckas med ett projekt! Förutom kunskap och goda råd på vägen har Max bidragit med roliga och intressanta lektioner med många skratt!
  Max var min lärare i projektledning och kommunikation vårterminen 2014.
  Tack Max!

 24. Carl Berggren September 8, 2014 at 6:17 pm - Reply

  Läser en utbildning YH-utbildning i Lund där vi precis avslutat ett block på åtta veckor i projektledning där vi haft Max Michelson som lärare.
  Har lärt mig väldigt mycket under denna tiden. Upplägget har varit väldigt varierande vilket uppskattas!
  Max har även fått mig att bli mycket mer bekväm i att tala inför grupp.

  Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Max!

 25. Nicklas Öhrström September 6, 2014 at 6:33 pm - Reply

  Har haft Max Michelson som lärare under min utbildning i Lund (Projektledare för tekniska säkerhetssystem). Han har under den tid som han undervisat fått mig att växa som människa, både privat och i mitt arbetsliv.

  Max har gjort ämnet intressant, roligt och även lagt in gruppövningar mellan föreläsningarna för att vi ska kunna öva på det vi lärt oss. Max har även förmågan som lärare att se till individen och inte bara klassen.

  Stort tack till Max som har lärt och hjälpt mig fram på vägen så att jag kommer att bli en professionell projektledare!

  Jag rekommenderar varmt utbildningarna som Maxit erbjuder!

 26. Shirali Tokhi September 6, 2014 at 12:45 pm - Reply

  jag läser en utbildning på yrkeshögskolan i Lund och Max Michelson var min lärare i kursen “projektledning”.
  Det jag är mest nöjd med Max som lärare var att han hela tiden engagerade mig och mina klasskamrater, till att vara aktiva under föreläsningarna samt att hans pedagogik var inte av den typiska och tråkiga “skriva på whiteboarden hela tiden”.
  Jag har haft många föreläsare under min tid som student på flertal olika skolor. Max måste nog vara den som sticker ut mest(på ett positivt sätt).
  En sak som är också värt att nämna är att Max använder sig av väldigt många gruppövningar, som jag uppfatta som väldigt lärorika och roliga.
  jag personligen känner att jag har blivit rikare på kunskap efter den här kursen, samtidigt vet jag att i mitt framtida yrke som projektledare kommer jag utnyttja dessa kunskaper.
  Tummen upp till Max Michelson!

 27. Daniel R July 23, 2014 at 6:35 pm - Reply

  Jag har haft Max Michelson som lärare i kurserna projektledning samt kommunikation. Max har ett enastående pedagogiskt sätt att lära ut sin spetskompetens inom dessa ämnen. Kvalitén på utbildningen är mycket hög och lärosättet är enkelt, han tvekar aldrig när man ställer frågor utan har näst in till alltid svar på frågorna direkt. Hans tydlighet på lektionerna gör att det är enkelt att hänga med och gör även de tråkiga delarna mer intressanta genom ett smart upplägg.

  // Daniel R
  Sveriges Säkerhetstjänst Syd AB – http://www.securitysweden.com

 28. Emil Rudvi June 27, 2014 at 9:00 am - Reply

  Jag gick starta eget företag utbildning VT-2014 för Max Michelson och Gudrun Cook.

  Mycket trevlig och lärorik starta eget utbildning, tycker om det sätt som både Max och Gudrun lär ut på med en mix av individuella övningar men även grupp övningar för att foga ihop gruppen. Jag lärde mig massor och håller nu på att starta mitt företag som speltillverkare. Hoppas vi ses igen i framtiden.

  Med vänlig hälsning
  Emil Rudvi

 29. Kenneth Johnsson June 25, 2014 at 5:42 pm - Reply

  Hösten 2013 gick jag en ” Starta eget ” kurs , där Max och Gudrun stod för en mycket avgörande , givande och pedagogisk genomgång i att just starta ett företag och vad det kan innebära.

  Kan inte nog beskriva vilken ” boost ” det var för min BESLUTSAMHET , att träffa Max och Gudrun pga komplexiteten i mitt projekt.
  Då jag kom till kursen , var mitt självförtroende om inte rejält , så ganska knäckt . Många trodde , och tror nog fortfarande att jag är smått galen som vill försöka ro iland detta projekt.
  Kommer i framtiden att behöva hjälp med att utforma och genomföra kurser / utbildningar , både för mig själv och medarbetare , och känner då stor trygghet i att konsultera Max och Gudrun i dessa ärenden .

  Varmt och Uppriktigt

  Kenneth

 30. Pernilla Pålsson June 19, 2014 at 9:32 pm - Reply

  Våren -14 gick jag starta eget kurs i Ronneby, Max Michelson och Gudrun Cook var mina lärare. Det var en mycket givande utbildning, lärarna var mycket proffsiga och pedagogiska. Jag tyckte att alla delar på utbildningen var viktiga, bokföringen var det som jag tyckte var mest intressant, säkert för att jag alltid velat lära mej det, och nu fick jag det! Mycket samarbetsövningar var det och det är ju alltid en utmaning. Ska man starta eget företag så tycker jag absolut att man ska gå den här kursen! Jag lärde mej jättemycket på dessa fyra veckor, som jag kommer att ha nytta av när jag ska starta eget företag! Stort tack till Max och Gudrun!

 31. Daniel Svensson June 15, 2014 at 7:51 am - Reply

  Jag gick starta eget utbildning med Max Michelson och Gudrun Cook som lärare under VT 2014.
  Båda två är suveräna pedagoger och jag lärde mig mycket inför mitt företagande. Idag har jag startat och jag använder verkligen de kunskaper om företagande som de har förmedlat. De förtjänar allt gott i världen.
  Rekommenderars!
  http://www.danielkontoret.wix.com/hypnos

 32. Betim Goxhuli June 13, 2014 at 8:52 am - Reply

  Betim Goxhuli projektledare i säkerhetstekniska system. Max Michelson har varit en av våra föreläsare och min tid som student VT-2014. Min tid med Max som lärare har varit fantastiskt. Att vara så bra på att visuellt och audiellt föra pedagogiken och lämna den tråkiga tavlan, ta till sig nya arbetsmetoder och engagera en hel klass på en gång, det är väldigt få som lyckas. Han ger utomordentlig feedback som är rätt placerat, konstruktiv, och man vill prestera bättre inför nästa moment. Rekommenderar Max Michelson varmt om man vill få fram det bästa hos en elev!

 33. Karin Kufver June 12, 2014 at 1:20 pm - Reply

  Jag gick under våren 2014 en starta eget kurs där Max Michelson och Gudrun Cook var ansvariga lärare. Jag är så glad över att jag fick möjligheten att gå denna utbildning och få en sammanhållen bild av att driva ett eget företag. En del som jag särskilt uppskattade var att jobba med WBS (work breakdown strukture) och få projektet överskådligt. Idag väntar jag på min FA-skattsedel och ska påbörja en spännande resa med att prova min affärsidé.

  Tack Max och Gudrun!

 34. Petter Karlström June 10, 2014 at 10:18 pm - Reply

  Max Michelson är en utomordentligt bra och en kompetent lärare som med glädje och engagemang lyckas förmedla en mycket bra grund och en fördjupning om vad projektledning egentligen är.
  Jag har läst projektledning med Max som lärare under vårterminen 2014 och är mycket imponerad och nöjd med hans kunskaper som han delat med sig av. De övriga kurser jag haft med Max är Kommunikation och Microsoft Excel, MS PowerPoint och MS Projekt vilket också har varit mycket givande.
  Max har inte bara lyckats med att förmedla sina kunskaper som han har utan även lyckats med att bidra till min personliga utveckling vilket för mig är ovärderligt.

  Under föreläsningarna vi har haft så har han utan problem svara på de frågor som uppstått. De få frågor som han inte kunnat svara på direkt har han kollat upp antingen samma dag eller till följande dag. Han ser inte bara till gruppen i helhet utan också individerna.

  Jag har lärt mig otroligt mycket från Max och är mycket tacksam för det han har förmedlat. Klart en av de bästa lärare som jag har haft möjlighet att träffa.

  Tack Max

 35. Tim Hellberg June 10, 2014 at 12:01 pm - Reply

  Max Michelson är en Jätte bra föreläsare med bra struktur och innehåll! Rekommenderas varmt! Har haft honom i Yrkeshögskolans-kurs “Projektledare inom säkerhetstekniska system”. Har fått massor med bra kunskap för arbetslivet! Tack!

 36. Pauline Fält Öhrström June 8, 2014 at 7:41 pm - Reply

  Pauline Fält Öhrström YH Projektledare för tekniska säkerhetssystem.
  Max Michelson har haft två utav våra kurser, Projektledning och Kommunikation. Max är en tydlig och positiv lärare som ser alla elever och verkligen använder sin pedagogik för att ge det man behöver, för att förstå och komma frammåt i sin utbildning. Max varvar sina föreläsningar med mycket grupparbeten och egna övningar. Så att man själv kan få öva på det han lär en. Det är ett sätt som passar mig som elev ovh har gjort att jag verkligen kommer ihåg det Max har lärt mig.
  Rekomenderar honom varmt!

 37. Jenny Olsson June 5, 2014 at 4:56 pm - Reply

  Jag hade Max Michelson som lärare när jag gick starta eget kurs i Ronneby HT 2013.
  Jag gick den kursen för att se om de sista bitarna skulle falla på plats om jag skulle våga starta eller inte. Tycker att kursen gav mig väldigt mycket verklighet, hur det faktiskt är. Det tror jag beror till stor del på Max kunskap och engagemang. Hans förmåga att förmedla och nå fram på ett tydligt sätt men ändå med inslag av humor och att få gruppen till att känna sig avslappnad och öppen.
  Den första delen av kursen skulle jag “inte” starta, den andra delen föll bitarna på plats och jag blev helt övertygad om att jag “skulle” starta. För mig var det så att Max såg vad jag själv inte såg eller ville se och lyckas förmedla det på ett proffsigt sätt.
  Tack Max & Gudrun!
  Vänligen Jenny

 38. James Enggren June 4, 2014 at 8:07 pm - Reply

  Max Michelson leder vår kurs i Projektledning på utbildningen “Projektledare för tekniska säkerhetssystem” i Lund.
  Efter de fem veckorna vi haft än så länge, så har mitt intryck varit väldigt positivt.
  Max har stor följsamhet i lärandet så samtliga hänger med, från de som har haft lite svårt innan “polletten” faller ner” till de som behöver mer intellektuell tillfredsställelse. Max visar en bra pedagogisk kombination när det gäller att nå ut till samtliga elever. Ser fram emot de avslutande fyra veckorna i Projektlednings kursen.

 39. Ola Jansson June 3, 2014 at 5:35 pm - Reply

  Jag läser utbildningen Projektledare inom tekniska säkerhetssystem i Lund och har haft Max Michelson i kursen Projektledning och jag kan verkligen rekommendera honom. Det känns som man kommer ha stor nytta av de verktyg och metoder som han lärde ut och känns tryggt att veta att man fått utbildning av Max med hans stora erfarenhet.

Leave A Comment