Nyheter 2017-04-11T19:34:54+00:00
1209, 2018

Boka ett office 365 seminarium av oss

By | September 12th, 2018|

Succén fortsätter med våra populära office 365 seminarium, där vi kommer ut till ert företag och berättar samt visar vad nya office kan. Det är ju så mycket mer än bara word, excel och power point. Hör av er till oss om detta kan vara intressant för er. Seminariet tar ca 2 timmar och ni kan vara upp till 15 personer. Kontakta oss gärna på info@maxit.nu

3008, 2018

Marknadsföring av MaxIT Consulting

By | August 30th, 2018|

Marknadsföring är ju alltid viktigt. Vi är ju ofta hos våra kunder och håller utbildningar. Att ha reklam på bilen gör ju att vi syns och fler blir nyfikna på att anlita oss. Ett stort tack till Kenny Nässert på Peter Rudvi bil i Karlskrona för att förse oss med bra bilar till företaget och för en fantastisk service. Samt ett lika stort tack till företaget MerSport i Ronneby som hjälpt oss med reklamen på bilarna. Detta visar än en gång hur viktigt det är att nätverka mellan oss företagare.
1308, 2018

Vi på MaxIt är extra laddade inför hösten

By | August 13th, 2018|

Då är vi tillbaka i fullstyrka och laddade med extra mycket D-vitamin. Vilken otrolig sommar med tropisk värme vi alla fick uppleva. Till våra kunder under hösten levererar våra populära seminarium i Office 365 samt IT-utbildningar i Word, Excel, Power Point, Ms Project och Sharepoint. Affärsutbildningar i Projektledning, bokföring och affärskunskap. Konsulttjänster i Företagande och bokföring. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med något av ovanstående. Kontakta oss gärna på info@maxit.nu. Vi ser fram emot en spännande och fartfylld höst. Välkommen till oss.

1406, 2018

Vi levererar kurser till Stockholm & Solna

By | June 14th, 2018|

Succén fortsätter och vi får äran att leverera ännu fler av våra Excel utbildningar till våra kunder. Denna gången var det ett härligt gäng från JetPak som bjud in oss till deras huvudkontor i Solna för att utbilda deras säljkår. Fantastiskt roligt att få lägga till Stockholm och Solna som orter vi får leverera till. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Kontakta oss gärna på info@maxit.nu

806, 2018

Vi hälsar konsulten Håkan Sandberg välkommen till oss

By | June 8th, 2018|

Vi är stolta och glada över att hälsa konsulten Håkan Sandberg välkommen till oss på MaxIT. Håkan kommer att hjälpa oss med det ökade behovet av marknadsföring och medieproduktion bland våra kunder. Håkan har stor erfarenhet inom dessa områden så vi ökar vår kompetens och kan serva våra kunder ännu bättre.

2504, 2018

Våra seminarier i Office 365 är mycket populära

By | April 25th, 2018|

Många kunder bokar våra populära seminarier om Office 365 och alla dess nyheter, samt lite trix och tips. Önskar även du att vi kommer till ditt företag och håller ett seminarium på två timmar för er personal? Hör av dig till oss för en offert på info@Maxit.nu

2903, 2018

Vi på Maxit önskar en Glad Påsk!

By | March 29th, 2018|

Vi på Maxit vill önska alla våra kunder och samarbetspartners en riktig Glad Påsk! Tack vare er alla har vi haft en fantastisk start på 2018. Välkommen att ta kontakt med oss efter ledigheten.

1403, 2018

MaxIT Kör Projektutbildningar i Mars

By | March 14th, 2018|

Februari gick fort så vi kom in i Mars och vi får leverera våra populära projektutbildningar till en av våra kunder. Samtidigt så säljer vi fler och mer IT-utbildningar till våra befintliga kunder. En riktig fartfylld vår hos oss på MaxIt Consulting.

3101, 2018

Vi får leverera många trevliga IT-utbildningar under Januari

By | January 31st, 2018|

Vilken fantastisk Januari vi på MaxIT Consulting fått uppleva. Vi får nu äran att redan leverera den femte IT-Utbildningen i år åt våra kunder. Det är viktigt att allt är förberett till kunderna kommer. Väldigt kul att så många företag vänder sig till oss för sin kunskapshöjning både när det gäller It och affärsutbildningar. Skulle vi kunna få äran att även hjälpa dig eller ditt företag med sitt utbildningsbehov. Kontakta oss gärna på info@maxit.nu eller ring oss på 0708-721660.

801, 2018

Vi På Maxit Är Nu Utvilade & Rivstartar 2018

By | January 8th, 2018|

Vi på MaxIT önskar alla en glad fortsättning på 2018. Vi är nu härligt utvilade och får nu rivstarta det nya året med flera IT-utbildningar åt nya och gamla kunder. Våra populära “Att leda och ta sig igenom ett projekt” kurser har vi fått flera nya kunder på, vilket är jätte kul och intressant. Vi fortsätter vårt samarbete med Ronneby Kommun och Arbetsförmedlingen i projektet SEFI. Samt vi fortsätter att hjälpa små och medelstora företag med vår bokföringstjänst. Vi ser verkligen fram emot 2018 efter denna fantastiska start på året. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag? Hör av dig till oss för ett kravlöst samtal på info@maxit.nu eller tfn:0708-72 16 60.

2212, 2017

Vi På MaxIT Tackar Alla Kunder & Samarbetspartners för 2017

By | December 22nd, 2017|

Vi på MaxIT Consulting  vill önska alla våra kunder och samarbetspartners en riktig God Jul & Gott Nytt år. Vilket fantastiskt 2017 vi har haft med stora upphandlingar, utbildningar, många nya kunder, samt lansering av vår bokföringstjänst. Det som värmer extra är alla återkommande kunder, vilket betyder att vi uppskattas för det jobb vi gör. Vi ser tillsammans med er alla fram emot ett spännande 2018.

412, 2017

Lansering av vår nya bokföringstjänst

By | December 4th, 2017|

Vi på MaxIT Consulting är stolta att äntligen kunna lansera vår Bokföringstjänst för små och nystartade företag fullt ut. Vi har smugit igång  för ett halvår sedan och är nu uppe i över 15 bokföringskunder. Därför känns det extra kul att kunna lansera tjänsten officiellt. Är du själv i behov eller känner någon som är i behov av bokförings hjälp? Kontakta oss gärna. Läs mer på hemsidan under bokföring eller kontakta oss för ett kravlöst samtal på info@maxit.nu.

2410, 2017

MaxIT får avtal med projektet SEFI 2018 ut

By | October 24th, 2017|

MaxIT får äran att via en vunnen upphandling fortsätta att vara en del av projektet SEFI hela 2018. En fantastisk satsning som görs av Ronnebykommun och Arbetsförmedlingen. Vi ska tillsammans få ut ännu fler företagare genom att bidra med vår kompetens och coachning. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Kontakta oss gärna på info@maxit.nu

 

1509, 2017

MaxIT´s konsulter fortsätter att leverera till Ronneby kommuns projekt SEFI

By | September 15th, 2017|

Vi på Maxit Consulting är så stolta en sådan här dag att vara en del av Ronnebys kommuns projekt SEFI . Projektet går ut på att få vara med och hjälpa igång nyanlända entreprenörer med sina företag. I dag har vi haft en stor pressrunda och gett de nya företagen i Ronneby en chans att visa upp sig. Det gjorde dom med den äran och det är kul att se att hårt arbete lönar sig. Tv, Radio och tidningarna uppmärksammande detta på ett mycket fint sätt. Bilden är från Blt.

 

1808, 2017

Då är vi tillbaka med nya friska krafter

By | August 18th, 2017|

Efter en härlig semester trots det “omväxlade” vädret är vi nu tillbaka redo att hjälpa våra kunder med vår kompetens. Välkomna till oss.

 

607, 2017

MaxIT Önskar Alla Kunder En Härligt Sommar

By | July 6th, 2017|

Vilket otroligt fantastiskt halvår vi har haft här på MaxIT Consulting Affärs & IT-Utbildningar. Vi har blivit fler vilket gör att vi har ännu bredare kompetens och kan erbjuda en ännu bättre service , Vi har även fått fler kunder stora som små och vi har fått de flesta på gehör. D vs kunden har hört av andra att vi gör ett bra jobb och vill därför komma till oss. Vi erbjuder en stor palett av tjänster så som Rådgivning, Utbildning, Seminarium, Workshops, Consulting och Redovisningstjänster.Vi vill därför tacka alla våra kunder och samarbetspartners för förtroendet och önska alla en härlig sommar. Väl mött i augusti då vi hoppas få äran att hjälpa ännu fler kunder.

1305, 2017

Maxit Firar Ett År Med Ronneby Kommuns Projekt SEFI

By | May 13th, 2017|

Ett år går fort och vi är så stolta att vara en del av Ronneby Kommuns Projekt SEFI. En riktig Arabisk grillbuffe ordnade våra deltagare. Näringslivs Chefen Torbjörn Lind var på besök och vi avslutade hela firandet av ett årsdagen med en härlig gruppbild på alla som är eller har varit knutna till projektet.

2403, 2017

MaxIT Hälsar Camilla Granqvist Jönsson Välkommen

By | March 24th, 2017|

MaxIT fördjupar sitt samarbete med den mycket erfarne och kompetente Ledarskaps Coachen Camilla Granqvist Jönsson från Oleria. Vi ser att vi kan hjälpa varandras kunder med våra unika kompetenser till att möta den allt tuffare arbetssituationen för många idag. Tillsammans tar vi fram anpassade paket som passar just dig, ditt företag eller din personal. Allt från utbildningar, föredrag eller rena workshops. Vi välkomnar Camilla som samarbetspartner och ser fram emot många spännande uppdrag tillsammans. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Kontakta oss gärna på info@maxit.nu

 

1503, 2017

Ett Nytt Gäng Härliga Entreprenörer Utbildade

By | March 15th, 2017|

i på MaxIT Consulting Affärs & It-Utbildningar får en härlig avslutning på veckan då årets första Starta Eget Företags utbildning är färdig. Vi lyckades fånga halva styrkan på bild som så stolta poserar med sina kurs diplom. I denna grupp fanns det branscher som Konsulter, hantverkare, podskapare, båtmotor servicetekniker, Resebranschen Sverige – Kina. Ett härligt gäng som nu lämnar oss redo för sina företagsstarter. Vi önskar dom alla ett stort lycka till. Behöver du eller ditt företag hjälp med utbildning? Kontakta oss gärna på info@maxit.nu

302, 2017

Att Hålla Föredrag Om Projekt Är Alltid Lika Kul

By | February 3rd, 2017|

Att hålla föredrag när man brinner för något är alltid extra kul. I dag fick jag den stora äran att få hålla föredrag om projektledning och projektplanering för BNI Team Ronneby. Där vi på MaxIT Consulting Affärs & IT-Utbildningar håller en plats. Ni som gått mina projektutbildningar känner ju till mitt mantra att “projektledare är ett yrke” och inget man blir bara för att man äger en tidplan. Jätte roligt och intressant att få hålla föredrag för en sådan intresserad och engagerad publik. Är du intresserad att få lära dig mer om projektplanering? Kontakta mig gärna på info@maxit.nu

901, 2017

Då Rivstartar vi 2017 Med….

By | January 9th, 2017|

Då önskar vi god fortsättning på 2017. Vi rivstartar året bland annat med projektet SEFI åt Ronneby kommun, Informationsdagar ang Starta Eget Företag, IT-Utbildningar åt Landstinget Karlskrona för att nämna några aktiviteter. Behöver du eller ditt företag hjälp med utbildning? Kontakta oss gärna på info@maxit.nu för ett krav löst samtal.

2212, 2016

Vi vill önska alla våra kunder en God Jul!

By | December 22nd, 2016|

I år vill vi verkligen tacka våra kunder extra mycket. Vilket fantastiskt år det varit för oss på MaxIT. Flytten till Soft Center och till nya utbildningslokaler har verkligen gett hela verksamheten en skjuts framåt. Idag har vi stora och återkommande kunder som Ronneby kommun, Landstinget i Karlskrona, Arbetsförmedlingen, men även mindre privata aktörer som nyttjar våra utbildningar och konsulttjänster. Vi ser fram emot ett härligt 2017. God Jul och Gott Nytt år från oss alla.

112, 2016

MaxIT får nytt förtroende med Starta Eget Utbildningar

By | December 1st, 2016|

Vi på Maxit får fortsatt förtroende från Arbetsförmedlingen att hålla utbildningar i Starta Eget Företag under våren 2017. Vi har hållit denna utbildning sedan 2013 och tackar för ett fortsatt förtroende. Här ser vi senaste kullen av nyblivna Entreprenörer ledda av vår populära konsult Tina Tedenlid.

3110, 2016

Premiär För En Ny Företagare I Karlskrona

By | October 31st, 2016|

Denna veckan är extra spännande för en av våra fd Starta Eget Företags Elever Henrietta. Då hon har öppning och invigning av Henriettas Garn & Kläder på Rådhusgatan 7 i Karlskrona! Det är så roligt för oss att se det vi lär ut på MaxIT Consulting Blekinge bär frukt hos våra deltagare. Vi önskar Henrietta ett stort lycka till med både invigningen och företagandet. Behöver du eller ditt företag hjälp med utbildning? Kontakta oss gärna på info@maxit.nu

710, 2016

Examen För Höstens Första Starta Eget Utbildning

By | October 7th, 2016|

En bättre fredag kan vi inte ha på MaxIT Consulting Blekinge när vi har examen på höstens första Starta Eget företags Utbildning som vi firade med Thaimat. En denna grupp glada entreprenörer fanns det branscher som Garn & Ull butik, It & Telecom konsult, Dataspelstillverkare, Möbel renoverare, App tillverkare och Hantverkare för att nämna några. Vi önskar alla dess nyblivna entreprenörer ett stort lycka till.

610, 2016

MaxIT´s samarbete med Knut Hahn

By | October 6th, 2016|

Vi på MaxIT Consulting Blekinge Är så stolta och glada över att få vara en del av undervisningsteamet kring Gymnasieskolan Knut Hahns Handelsprogram. I dag utbildar vi i Kommunikation och Gruppsamverkan med ett härligt gäng 1:a års elever.

1409, 2016

MaxIT Consulting Affärs & IT-Utbildningar AB

By | September 14th, 2016|

Vi byter namn från MaxIT Consulting Blekinge till MaxIT Consulting Affärs & IT-Utbildningar AB. Här samlar vi all vår verksamhet i ett och samma bolag. Vi tackar alla kunder som gett oss förtroende under våra första tre år. Det är ni som gjort detta möjligt. Vi har gått från ett litet konsult bolag till en full utbildnings organisation, med nyrenoverade utbildningslokaler och fast kontor på Soft Center i Ronneby. Jag har alltid trott på Blékinge och det är fantastiskt att vara en del av näringslivet här. Varmt välkommen och prata utbildning med oss.

709, 2016

MaxIT Consulting Kommer Till Ronneby.NU Mässan

By | September 7th, 2016|

Vi tycker det är väldigt trevligt att möta våra kunder, både nya och gamla. Därför prioriterar vi att vara med och ställa ut på Ronneby.nu mässen Lördagen den 17:sep kl 10.00 – 15.00. Välkomna fram till vår lilla monter och prata utbildning.

808, 2016

Då Är Vi Maxit Consulting Uppe i Full Styrka Efter Semestern

By | August 8th, 2016|

Då är vi alla på plats igen efter semestern och reda att serva er kunder med ny energi. Jätte kul att få börja den nya dagen med en artikel om en av våra Starta Eget Företags Elever i Kalmar Läns Tidning (Följ länk nedan). Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med Utbildning? Kontakta oss gärna.

http://klt.nu/mangsysslare-som-startat-eget/

707, 2016

Vi på MaxIT Önskar Glad Sommar

By | July 7th, 2016|

Men vi stänger inte, Vi vill önska alla kunder en jätte glad och trevlig sommar. Dock har vi öppet då det rullar sommar kurser åt några kunder. Maila oss gärna på info@maxit.nu om ni vill veta något om våra kurser. Ni som är lediga önskar vi många soltimmar och en härlig vila. Så hörs vi i Augusti igen med nya härliga krafter.

3006, 2016

MaxIT Får Nytt Förtroende Hos Ronneby Kommun

By | June 30th, 2016|

Vi på MaxIT Consulting Blekinge är så stolta och glada att vi får förlänga vårt samarbete (via en vunnen upphandling) med Ronneby Kommun och projektet SEFI, 2016 ut. I projektet ansvarar vi för att via Workshops, Seminarier, Rådgivning och Konsultering hjälpa till med att sjösätta nya företag & entreprenörer, i den fantastiska miljön som Business Ronneby på Soft Center är. Detta för att alla rådgivare och nyttoresurser för en nyföretagare är samlade på ett ställe. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Kontakta oss gärna!

806, 2016

Vi På Maxit Firar Våra Nya Entreprenörer Med Smörgås Tårta

By | June 8th, 2016|

Vi på MaxIT Consulting Blekinge, tillsammans med våra Starta Eget Företagselever firat med Smörgåstårta. Branscherna bland dessa Företagare = Spelprogrammering, Konsulttjänst inom rehabilitering, Gårdstjänst, Butik, Webbshop – träningskläder, Restaurang för att nämna några. Vi har utbildat dom i b la Försäljning, Marknadsföring, Projektplanering, Budget, Bokföring, skapa webbsida, Presentations teknik m.m. Vi önskar dessa Entreprenörer ett stort lycka till! Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Kontakta oss på info@maxit.nu

2305, 2016

Vi På Maxit Är Stolta Över Att Vara Med I BLT Reportage

By | May 23rd, 2016|

Än en gång uppmärksammans Ronnebykommuns SEFI projekt som vi på MaxIT Consulting Blekinge är en stolt del av. Denna gången i BLT med en fin artikel. Vi brukar ju hålla oss i bakgrunden så det är en ny spännande erfarenhet även för oss att få synas så mycket för det arbete vi gör, Det är även en fantastisk möjlighet för våra nystartade företagare att få så mycket uppmärksamhet redan i början av sitt företagande. Kan vi Hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Kontakta oss gärna på info@maxit.nu

1005, 2016

Stor Artikel i Affärsliv om MaxIT´s uppdrag åt Ronneby Kommun

By | May 10th, 2016|

MaxIT Consulting Blekinges Samarbete med Ronneby Kommun för att få igång fler företagare bland nyanlända rullar vidare. Idag med en stor artikel i BLT och Sydöstrans Affärsbilaga idag. Med B la Kloka ord från Kommunens projektledare Mikael Espenkrona, Presentation av deltagare och affärsidéer och kommentarer från Mig. Jätte kul att Ronnebys kommuns projekt får den uppmärksamhet det förtjänar samt att vi får vara en del av det. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Välkommen att kontakta oss på Info@maxit.nu

2004, 2016

MaxIT etablerar sig på Soft Center I Ronneby

By | April 20th, 2016|

Tack vare den vunna upphandlingen åt Ronneby kommun, så har vi nu skaffat oss ett fast kontor på Soft Center Etapp 1 i Ronneby. Detta gör att vi kan nu erbjuda våra kunder två stycken nyrenoverade kurslokaler, där vi som ni ser redan idag har full fart med Excel utbildning i den ena och Seminarier i Företagsekonomi åt SEFI projektet i den andra. Välkommen till oss och hälsa på för att se vad vi kan erbjuda dig och ditt företag. Behöver ni utbildning? Kontakta oss gärna på info@maxit.nu

404, 2016

MaxIT Blir En Del Av Projektet SEFI Åt Ronneby Kommun

By | April 4th, 2016|

MaxIT Consulting Blekinge har fått äran att på uppdrag av Ronneby Kommun vara en del Projektet SEFI. Under ledning av den erfarne entreprenören Mikael Espenkrona som är kommunens projektledare. Ska vi guida nyanlända som vill lyckas som entreprenörer i en inkubatorverksamhet. Allt i Business Ronnebys lokaler på Soft Center där snart all rådgivning för företagande finns samlade. En fantastisk möjlighet och jätte spännande att vara en del av en kommun som satsar på sina nyföretagare. Här ser vi några av deltagarna förbereda en presentation av sitt företag samt affärsidé.

1803, 2016

Idag Håller MaxIT Consulting Blekinge utbildning i Projektledning

By | March 18th, 2016|

för våra Starta Eget Företags elever. En mycket kreativ utbildningsdag för våra elever som måste hålla reda på Tid, Resurser & Pengar. Planeringsverktygen WBS och Logiskt Nät används. Att starta ett eget företag är ju ett projekt så dessa dagar kommer väl till pass för våra elever. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Kontakta oss gärna!

403, 2016

Ett Härligt Gäng Blivande Entreprenörer Tar Examen

By | March 4th, 2016|

Då släpper vi på MaxIT Consulting Blekinge ut den första Starta Eget Företags kullen för i år. I denna grupp hade vi Digitaliserings Konsult, Skönhetsvård, Hästhotell, Solcells försäljning till Mobila hem, Konstruktörs konsult, för att nämna några av de branscher som dessa blivande Entreprenörer kommer att ge sig in i. Vi önskar de alla ett stort lycka till och det ska bli spännande att följa deras väg ut om företagare. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Kontakta oss gärna på info@maxit.nu

2602, 2016

Vi Välkomnar Den Professionella Tolken Ahmed Saad Till Oss

By | February 26th, 2016|

MaxIT Consulting är så stolta och glada att kunna presentera den Professionella tolken Ahmed Saad som medarbetare. Inte nog med att Ahmed är en mycket duktig och uppskattad tolk, han är även en van företagare och föreläsare så Ahmed är så uppskattad på våra Starta Eget Utbildningar för nyanlända. Vi ser fram att jobba ihop med Ahmed och bli ännu starkare med hjälp av hans expertis. Välkommen till oss.

1502, 2016

Vi Får Äran Att Leverera Dubbla Starta Eget Företag Utbildningar

By | February 15th, 2016|

Nu får vi på MaxIT Consulting Blekinge verkligen leverera våra Utbildningar i Starta Eget Företag. Arbetsförmedlingen har Beställt dubbla kurser. I den ena Kör vi Excel och Budget dag och i den andra att etablera företag i Sverige. Fantastiskt roligt att få vara med alla dessa blivande entreprenörer. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Kontakta oss gärna på info@maxit.nu. Välkommen till oss.

2701, 2016

MaxIT Har Utbildat På Knut Hahn Skolan I Ronneby

By | January 27th, 2016|

Vi har fått äran att utbilda eleverna som går Handels- och Administrationsprogrammet på Knut Hahn skolan i Ronneby. Ämnet var projektledning och har ser vi en grupp som gör sin redovisning av projektet. Fantastiskt duktiga elever som nu har lärt sig hur man planerar ett projekt. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning. Kontakta oss gärna.

1101, 2016

Word, Excel & Power Point? Välkommen till våra öppna Kurser

By | January 11th, 2016|

Är du i en situation där du tycker att Word, Excel eller Power Point tar mycket av din tid? Vi på MaxIT Consulting Blekinge erbjuder nu endagars kompetenshöjande kurser i Ronneby för endast 1900:- per person och kursdag. Du får inte bara en utbildningsdag i programmet utan även trix och tips från oss vad vi brukar stöta på för utmaningar i näringslivet. Låter detta intressant? Läs mer på länken nedan och känn dig så välkommen att kontakta oss för att boka en plats. Utbildning för en effektivare morgondag! Till kurs Schema

701, 2016

Vi RivStartar 2016 På MaxIT Consulting

By | January 7th, 2016|

God Fortsättning på 2016. Vi Rivstartar året med att få hålla Dubbla Starta Eget Företags utbildningar åt Arbetsförmedlingen. Vi startar upp öppna kurser i Word, Excel & PowerPoint ( Se Separat nyhet ), Vi spelar in ännu en onlinekurs. Fler och fler företag använder vår bokföringstjänst. Samt att vi får leverera kurser till Karlskrona Kommun. Så vi ser fram emot året med tillförsikt. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med ert utbildnings behov. Kontakta oss gärna.

2112, 2015

Vi Önskar God Jul & Gott Nytt ÅR, Öppnar Igen 7:e Jan 2016

By | December 21st, 2015|

Vi på MaxIT Consulting Blekinge vill tacka alla våra kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt 2015. Vi ville i år verkligen visa att det behövdes ett lokalt utbildningsföretag och ni kunder har visat oss ett fantastiskt förtroende som vi tackar ödmjukast för. Nu tar vi Jul ledigt fram till den 7:e Januari då vi ser fram emot att serva er alla under 2016. Från oss alla till er alla ” En riktigt God Jul Och Gott Nytt År” Önskar Max Michelson (VD) med hela gänget hos oss!

2112, 2015

Vi Avslutar Året Med Ett Gäng Nya Företagare

By | December 21st, 2015|

Vilket härligt sätt att avsluta året på när alla dessa Starta Eget Företags Elever lämnar oss på MaxIT Consulting Blekinge för att gå ut och starta sina företag. Den sista kursen för året innehöll b la Bed & Breakfast, Gatsoppning, Bagerikonsult, Marknadsföringskonsult, Försäljning av Dörrar och fönster, Service av grönmaskiner, FoodTruck, Beg bilförsäljning för att nämna några branscher. Vi önskar alla dessa nyblivna Entreprenör ett stort lycka till. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Kontakta oss gärna på info@maxit.nu

812, 2015

MaxIT Får Fortsatt Förtroende Bland Blekinges Nya Företagare

By | December 8th, 2015|

Vi på MaxIT Consulting Blekinge är så stolta och glada att vi får äran att ansvara förArbetsförmedlingens Starta Eget Företags utbildningar under hela Q1 och Q2 under 2016. Vi tackar och bockar för förtroendet och ser fram emot att leverera fler nya företagare här i Blekinge. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Kontakta oss gärna.

212, 2015

Vi Får Äran Att Få Landstinget Karlskrona Som Kund

By | December 2nd, 2015|

Vi på MaxIT  är så stolta att kunna meddela att vi har fått ett avtal med Landstiget Karlskrona, Där vi får vara med och leverera en del av deras kompetenshöjande utbildningar under våren 2016. Jätte kul att man väljer att komplettera sitt utbildnings behov med en lokal aktör som oss. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att få leverera. Behöver även du eller ditt företag hjälp med utbildning? Kontakta oss gärna på info@maxit.nu

1311, 2015

Ännu En Starta Eget Företag Utbildning Är Färdig

By | November 13th, 2015|

En härlig fredag när vi på MaxIT Consulting Blekinge på uppdrag av AF får avsluta ännu en Starta Eget Företag Utbildning. I detta härliga gäng finns det Föredragshållare, Hantverkare, Resor till Island, Fiske utrustning, Hunddagis, Ljud och högtalarbyggare, Dataspelsprogrammerare, Kafe och Seconhand, för att nämna några av affärsidéerna hos dessa nyblivna Entreprenörer. Vi önskar alla lycka till med sitt företagande och ser fram emot nästa gäng som börjar på måndag. En härlig bild från avslutningslunchen idag. Önskar du eller ditt företag utbildning? Kontakta oss gärna!

611, 2015

Vi avslutar ännu en Starta Eget Företagsutbildning

By | November 6th, 2015|

Vi på MaxIT Consulting Blekinge avslutar en av våra två Starta Eget Företags utbildningar i Arbetsförmedlingens regi idag. Vår mycket populära utbildningskonsult Gudrun Cook var ansvarig utbildare och vi önskar dessa blivande Entreprenörer ett stort lycka till i framtiden. På Måndag startar vi en ny kurs som varar fram till jul. Det är så roligt att få vara med och bygga upp företagandet i Blekinge. En härlig avslutnings bild med tårta och allt. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Kontakta oss gärna.

2010, 2015

MaxIT blir en del av Ronneby Företagsledareskola

By | October 20th, 2015|

I samarbete med företaget BTV (Bättre Tider Väntar) är vi med och levererar utbildningar till satsningen på att utbilda Ronnebys Företagsledare i ett nytt utbildnings koncept. Där man tar med sig sitt företag till utbildningen och använder det man lär sig direkt på sitt företag. Mer information och hur man anmäler sig finns på följande länk Företagsledareskolan

2809, 2015

Tack Vare Våra Kunder Så Får VI Äran Att Levererar Just Nu!

By | September 28th, 2015|

Jätte kul med Dubbla Starta Eget Företag Utbildningar åt Arbetsförmedlingen, Flera kunder som köper våra office utbildningar, Förfrågningar om våra Projektledare och Marknadsförings kurser. Avtal med Ronneby Företagare Skola för att leverera en del utbildningar där. Näringslivsmässan kommer närmare med stormsteg. Gästspel på Gymnasieskola i Ronneby. Utbildningar i både MS Visio och MS Projekt. Samt att vi lanserat vår första Online kurs. Tack till alla kunder för denna fantastiska start på Hösten.

1009, 2015

MaxIT Lanserar Sin Första OnlineKurs

By | September 10th, 2015|

Vi är stolta att kunna presentera vår första Online kurs “AFFÄRSMÄSSIG EXCEL FRÅN GRUNDEN”. Klicka på “Online – UTB” nedan för att få mer information. Kursen gör att du som användare kan ta kursen i din hemmiljö i lugn o ro.   Vi har just nu Mäss erbjudande på 450:- per kurs istället för ordinera 850:-. Välkommen att ta del av vår online satsning.

209, 2015

MaxIT Ställer Ut På RONNEBY.NU Mässan

By | September 2nd, 2015|

Lördagen Den 12/9 Ställer vi tillsammans med över 60 övriga företagare ut på Ronneby Convention Center. Klicka på rubriken för fullständig info. Kom gärna fram till oss och prata utbildning.

1608, 2015

MaxIT Consulting Ansluter Sig Till BNI Ronneby

By | August 16th, 2015|

Ytterligare ett steg i vår marknadsplan är att ansluta MaxIT Consulting till BNI (Business Network International) Team Ronneby ett härligt gäng där vi kände oss väldigt välkomna.
Här kommer vi att dela med oss av vår kunskap, våra kontakter och bidra med affärer, samt få igen samma sak av de medlemmar som finns i teamet. Kontakter är A – O i företagsvärlden och vi känner att vi har hamnat i ett bra team med högt i tak och alla vill göra affärer. Vi hoppas såklart att stolen hos detta BNI team ska vara värd investeringen.

508, 2015

MaxIT Consulting går med i Ronneby Företagsgrupp

By | August 5th, 2015|

MaxIT Consulting ansluter sig till Ronneby Företagsgrupp med flera intressanta medlemmar. Allt för att vi ska kunna bidra till Blekinges företagande, samt själva synas för att få fler intresserade kunder som vill använda oss för vidareutbildning. Vi ser fram emot att få deltaga på Ronneby Nu-mässan 2015 går av stapeln den 12 september. Med det spännande temat “Made In Ronneby”.

308, 2015

Nu Är MaxIT Igång Efter En Härlig Semester

By | August 3rd, 2015|

Efter en härlig sommarledighet är vi nu tillbaka och ser fram emot en spännande sensommar och höst. Trevligt att öppna mailen och se att det redan ligger både förfrågningar och bokningsförslag. Välkommen till oss vi hjälper så gärna dig eller ditt företag med utbildning. Kontakta oss för ett kravlöst samtal.

607, 2015

MaxIT Tar Semester Under Juli Månad

By | July 6th, 2015|

Vi på Maxit Consulting önskar er alla en trevlig sommar. Vi öppnar igen den 3:e Augusti.

Även utbildnings konsulter behöver semester. Vi ser fram emot att få serva er till hösten. Mail läses bara regniga dagar under juli.

2406, 2015

MaxIT Consulting Får Ny Logga

By | June 24th, 2015|

MaxIT Consulting har nu fått en Professionell Logo. Ett stort tack till Charlotte Jolin på OFF4ALL i Ronneby som hjälpt oss med design och layout.
Nu är det tydligt att vi är ett Affärs & IT utbildningsföretag och har en härligt & Tydlig logga.

1506, 2015

MaxIT Ansluter Sig Till KFH!

By | June 15th, 2015|

MaxIT Consulting är nu fullvärdig medlem av Karlskrona Företags & Hantverksförening, KFH. Idag finns det ca 460 medlemmar,
allt från stora ABB till enskilda företagare som verkar i Karlskrona Kommun. Det ska bli jätte intressant att se vad detta stora nätverk av företag kan ge för affärer här i Blekinge.

Länk till KFH´s hemsida

1006, 2015

Fortsatt Förtroende För Vår Starta Eget Företag Kurs

By | June 10th, 2015|

Vi får äran att ansvara för Arbetsförmedlingens Starta Eget Företag Utbildning hela 2015 ut.
Det är en fantastik kurs att hålla, att få hjälpa igång nya entreprenörer här i Blekinge. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att hålla dessa kurser under hela hösten.

106, 2015

Kurs i Projektledning och Kommunikation till Lund

By | June 1st, 2015|

Yrkeshögskolan i Lund beställer våra kurser i Projektledning & Kommunikation till höstterminen. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att få utbilda denna nya årskull av projektledare.
Denna gång inom Byggbranschen, det ska bli så spännande att få förmedla vårt eget mantra att “Projektledning är ett yrke” och inget man bara blir. Kursstarten sker i slutet av Augusti.

2805, 2015

MaxIT Consulting Får Äran Att Hålla Dubbla Kurser I Juni

By | May 28th, 2015|

Vi på MaxIT Consulting får avsluta denna fantastiska vecka med en beställning på Dubbla Starta Eget Utbildningar från Arbetsförmedlingen i Juni. Det är så fantastiskt roligt att det satsas så på nyföretagandet i Blekinge.
Det tycker jag är en riktigt bra Arbetsmarknadspolitik, man blir stolt över Blekinge och att få hjälpa igång alla dessa blivande entreprenörer. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Kontakta oss gärna på info@maxit.nu

2005, 2015

En Av Våra Företagselever Är På Förstasidan I BLT Idag

By | May 20th, 2015|

I dag så pryds första sidan i Blekinge Läns Tidning av en av våra Starta Eget Företags Elever. Ola Peters Vasstakläggare. Vi är jätte stolta och glada att se att Vår Starta Eget Företag Utbildning bär frukt!
Här är även  ännu ett bevis på att hantverk kommer tillbaka bland de yngre, samt att Arbetsförmedlings Starta Eget Program fungerar så bra att många nya företagare kommer igång. Det behöver Blékinge.

1105, 2015

Vi Är Stolta När Projektledare Studenterna i Lund tagit sin Examen

By | May 11th, 2015|

Projektledare studenterna i Lund tagit sin Examen. Det har varit en fantastisk spännande resa att få leda dessa fantastiska elever genom kurserna i Projektledning, Kommunikation, Företags ekonomi och Offentlig Upphandling .
Jag från MaxIT Consulting önskar tillsammans med kollegor från andra konsultbolag ett stort lycka till i yrkeslivet som Projektledare med inriktning emot säkerhetsbranschen. Kan vi hjälpa dig och ditt företag med utbildning? Kontakta oss på info@maxit.nu Här har vi en härlig bild från den soliga examens dagen i Lund.

Examens dag i Lund för Projektledarna studenterna
2704, 2015

MaxIT Är Så Glada Att Kunna Presentera Konsulten Magnus Altefur

By | April 27th, 2015|

Magnus ska hjälpa oss med att hålla utbildning i Ledarskap/Driva Företag/Inköp/Försäljning/MsOffice. Magnus driver ju idag företaget Datoraffären i Karlskrona 
med både försäljning och service av IT-utrustning. Vi ser fram emot att få ta del av hans kunskaper åt våra kunder. Vi hälsar honom välkommen till oss.

2204, 2015

MaxIT Lanserar Ny Kurs I Att skapa Hemsida Med Sökoptimering

By | April 22nd, 2015|

Tack vare vår jätte uppskattade konsult Johanna Åberg, Lanserar vi vår nya kurs i hur man skapar och optimerar en Hemsida. Detta är ju en tjänst som många företagare och privatpersoner betalar andra dyra pengar för.
Tack vare enkla mallar att jobba med och en tvådagars kurs hos oss kan ni nu spara massor med pengar att lära er att göra detta själv med ett mycket professionellt resultat. Se kursbeskrivningen under Affärsutbildningar “Att skapa och sökoptimera hemsida”

1504, 2015

MaxIT Går Med I Sök Sajten “Allautbildare.se”

By | April 15th, 2015|

Vi på MaxIT har valt att marknadsföra oss via Söksajten “Allautbildare.se”. Ett sökverktyg för kunder som söker utbildningsföretag, allt för att ni kunder ska få lättare att hitta oss.
Det är alltid utmanade vilka av alla E-tjänster man ska välja. Vi känner att det är rätt forum för oss och vi hoppas att vi ska bli lättare att hitta för alla företagskunder som behöver hjälp med att höja sin kompetens på sig själv eller sina medarbetare. Det ska bli spännande att se om säljarens fina ord även blir riktiga kunder.

1004, 2015

Examensdag För Ett Härligt Gäng Nya Företagare I Blekinge

By | April 10th, 2015|

Vi på Maxit Consulting tycker det är så härligt att få avsluta en sådan kreativ vecka med en liten examens lunch för våra Starta Eget Företag Elever.
Dom lämnar oss fullt rustade med Affärsplan och budget för År ett. Vi önska alla dessa blivande Entreprenörer lycka till med sitt företagande i framtiden

704, 2015

Fortsatt Förtroende För Vår Starta Eget Företag Utbildning Året Ut

By | April 7th, 2015|

Vi på MaxIT Consulting är så glada och stolta över att få förlängt förtroende från Arbetsförmedlingen och Ansvara för Starta Eget Företags Utbildningarna i Blekinge året 2015 ut.
Det ska bli så spännande att få hjälpa ännu fler Entreprenörer ut i Företagandet. Behöver du eller ditt företag hjälp med utbildning? Se vad vi kan erbjuda under kursutbud.

3003, 2015

Vi Hälsar Johanna Åberg Välkommen Till MaxIT

By | March 30th, 2015|

Vi är så glada över att kunna välkomna Johanna Åberg från Hannas Service till MaxIT. Johanna ska hjälpa oss med att utbilda i Webbdesign och Sökoptimering.
Johanna har redan provutbildat hos oss och alla eleverna var jätte nöjda. Inte nog med att hon besitter rätt kunskaper utan fick mycket beröm för hennes trevliga pedagogiska sätt samt energin Johanna förmedlade. Som amatörfotograf har även Johanna ett bra bildsinne vilket är ett extra plus när man utbildar i just webbdesign. Vi är så glada att hon finns hos oss för att förmedla sina kunskaper.

903, 2015

MaxIT Lanserar Två Nya Kurser i Utbudet

By | March 9th, 2015|

Vi är stolta att kunna presentera de nya kurserna i Offentliga Upphandlingar och Microsoft Visio i vårt utbud.
Efterfrågan från våra kunder i dessa ämnen har nu gjort att vi har både en ny Affärsutbildning i kursen Offentliga Upphandlingar där deltagarna får en resa genom hela anbudsprocessen samt flera realistiska övningar från verkliga upphandlingar. Den andra nya kursen är i Microsoft Visio som blivit mer och mer användbart i fler och fler branscher vilket gjort att efterfrågan på utbildning i programmet ökat. Välkommen att läsa mer om dessa kurser under kursutbud.

203, 2015

Vi Får Äran Att Utbilda Ännu Fler Nya Företagare

By | March 2nd, 2015|

Vi är så glada att Arbetsförmedlingen satsar så på nyföretagandet här i Blekinge. Att man gett oss på MaxIT förtroendet att göra två stycken Starta Eget Företag utbildningar parallellt under Mars & April månad.

Jätte roligt med en Arbetsförmedling som ser möjligheter hos framtida Entreprenörer. Detta gör även att vi håller flera underkonsulter igång vilket genererar mer arbete här i Blekinge. Vi får då både mer jobb för att få igång fler företag som i framtiden genererar mer jobb i vår region. Det är i mina ögon en mycket bra arbetsmarknadspolitik.mindre

2302, 2015

Första Examen för Starta Eget utbildningen 2015

By | February 23rd, 2015|

Efter fyra veckors utbildning är det dax för Examens dag för dessa nyblivna Entreprenörer och Företagare i Blékinge. Vi önskar er alla ett stort lycka till med ert företagande. Kan vi hjälpa dig eller ditt företag med utbildning? Titta under Kursutbud för att se vad vi erbjuder av IT och AFFÄRS utbildningar.

1702, 2015

Vi levererar vår nya kurs i Offentlig upphandling!

By | February 17th, 2015|

Till Glada studenter på Yrkeshögskolan i Lund som avslutar vår kurs i Offentlig upphandling. En kommentar var “nu ser man ju fram emot att få göra detta i skarpt läge”.
Jätte kul att få utbilda detta kreativa “gäng” Behöver du eller ditt företag hjälp med utbildning? Klicka på kursutbud och se vad vi kan erbjuda dig eller ditt företag

902, 2015

Budget dag På Starta Eget Företag Utbildningen

By | February 9th, 2015|

En härlig budget dag för våra nystartade företagare. Det räknas på Vinst, TB, Utgifter, Leasing kontra inköp, anställa kontra använda konsulter osv osv. Underbar kreativ miljö att utbilda i.

2301, 2015

Första Starta Eget Företags Utbildningen För I År

By | January 23rd, 2015|

Då var det dags för ett gäng nya Entreprenörer att komma till oss i Ronneby för att under fyra veckor lära sig att starta och driva ett eget företag.
Vi ser fram emot att få hjälpa till med affärsplaner, budget, marknadsföring, bokföring osv osv. Dessa kurser är så inspirerande att hålla.

1301, 2015

MaxIT Samarbetar Nu Med OFF4ALL AB i Ronneby

By | January 13th, 2015|

Vi är så glada att kunna meddela att vi samarbetar med Kontorsmaterial företaget OFF4ALL AB i Ronneby. Dom hjälper oss B la med Förmedling, försäljning av våra kurser
samt även står för en del av våra Grafiska utbildningar. Vi ser fram emot ett fruktsamt och härligt Samarbete under 2015.

401, 2015

Hemsidan uppdaterad med en mer Professionell Touch

By | January 4th, 2015|

Äntligen har arbetat påbörjats med att ge MaxIT.nu en mer Professionell Touch. Allt för att det ska bli lättare för er kunder att hitta framför allt vårt kursutbud. Arbetet kommer att pågå Januari ut
och då kan det finnas någon länk eller bild som inte är riktigt på plats. Vi ber er ha överseende med det.

1912, 2014

MaxIT Vill Önska Alla Kunder En Riktigt GOD JUL !!

By | December 19th, 2014|

Vi på MaxIT vill önska alla kunder en riktigt GOD JUL och tacka för den fantastiska första hösten som eget bolag.Vi ser fram emot att göra 2015 ännu mer fantastiskt.

212, 2014

MaxIT Consulting Blekinge har gjort ett avtal med grafikern Jonaz Göransson

By | December 2nd, 2014|

MaxIT Consulting Blekinge har gjort ett avtal med grafikern Jonaz Göransson som som använt Photoshop verktygen i nästan 15 år, och professionellt de senaste 5 åren.Vilket gör att vi nu kan utöka vårt kursutbud
och erbjuda utbildningar i Photoshop, InDesign och Illustrator.

212, 2014

Fortsatt förtroende från Arbetsförmedlingen

By | December 2nd, 2014|

Det är så roligt att kunna meddela att MaxIT Consulting har fått fortsatt förtroende att ansvara för Arbetsförmedlingen s Starta Eget Företags utbildningar fram till Sommaren 2015. Det är en sådan inspirerande utbildning att hålla. Att få hjälpa igång framtida entreprenörer är fantastiskt.

1411, 2014

Examens lunch för Starta Eget Företag kursen i Ronneby

By | November 14th, 2014|

En härlig avslutning på arbetsveckan med Examens lunch för Starta Eget Företag Kusen i Ronneby. Det har varit en härlig Resa för dessa snart nya Företagare som lämnar oss med fullständig affärsplan och budget för ett år framåt. Vi önskar alla våra deltagare lycka till med företagandet
1410, 2014

Slutredovisning i Projektledning och Projekt planering på Yrkeshögskolan i Lund

By | October 14th, 2014|

En härlig dag med slutredovisning i Projektledning och Projekt planering på Yrkeshögskolan i Lund. Mycket imponerade redovisningar av hela klassen. Så roligt att hålla undervisning med så motiverade elever.
2309, 2014

Det är så roligt att kunna presentera Konsulten Tina Tedenlid

By | September 23rd, 2014|

Det är så roligt att kunna presentera Tina Tedenlid, som tackat ja till att hjälpa oss med våra Starta Eget Utbildningar som gäst föreläsare. Med Tinas stora erfarenhet av företagande, tror vi att våra elever får en jätte fin insyn hur det är att driva en butik med allt vad det innebär av Läge, marknadsföring, inköp, försäljning, lagerhållning osv osv. Vi ser fram emot ett jätte trevligt samarbete!
Personal_Tina_01
1709, 2014

MsProject på T-Kartor Group. Vi tackar för förtroendet.

By | September 17th, 2014|

MaxIT Consulting har fått i uppdrag av kompetensutveckling i sydöstra Sverige AB, som är Lexicon i Kristianstad.

Att hålla MsProject på T-Kartor Group. Vi tackar för förtroendet.

509, 2014

Yrkeshögskolan i Lund under höst terminen 2014

By | September 5th, 2014|

Vi är stolta att vi fått äran att bidra med våra kurser i Ledarskap/kommunikation

och Företagsekonomi till Yrkeshögskolan i Lund under höst terminen 2014

2808, 2014

Vi går in i slutfasen i Projektledare utbildningen på yrkeshögskolan i Lund

By | August 28th, 2014|

Vi går in i slutfasen i Projektledare utbildningen på yrkeshögskolan i Lund. Eleverna håller på med Logiska nät, kritiska linjer och risk hantering. Fantastisk roligt att eleverna är så engagerade så dom glömmer både att ta lunch och slut tid för dagen. Helt otroligt roligt att utbilda i den kreativa miljön.
2708, 2014

Godkänd av bolagsverket

By | August 27th, 2014|

Idag har bolagsverket godkänt namnet MaxIT Consulting Blekinge. Så nu är vi igång officiellt,

även om vi tjuvstartade under sommaren. Vi hälsar alla kunder välkomna till oss gamla som nya.

408, 2014

Ett härligt kursavslut

By | August 4th, 2014|

Ett härligt kursavslut efter fem veckors sommar kurs för nyföretagande. Den varmaste kursen vi hållit. Fantastiskt att få alla dessa elever att avsluta kursen med komplett affärsplan med tillhörande budget. Nu är det en månads paus till vi startar upp för nästa gäng.
1507, 2014

“Starta Eget Företag”

By | July 15th, 2014|

Det är så roligt att redan kunna meddela att vi får ansvaret för Arbetsförmedlings företags utbildningar “Starta Eget Företag” i Blekinge fram till nyår 2015.

506, 2014

Företaget går “live”

By | June 5th, 2014|

Företaget går “live” den 1:a September 2014. Det går dock bra att komma med förfrågningar redan nu inför hösten! Välkommen till oss.
vänligen / Max Michelson