Kursutbud 2017-12-25T12:10:37+00:00

kurser

Till vänster kan du hitta vilka kurser MaxIT Consulting erbjuder. För en snabb överblick över hela vårat utbud tryck på “Utbildningar” till vänster. Du kan även välja enskilda kurser genom flikarna på vänstersidan.

Jag studerar på en YH-utbildning i Lund där jag haft Max i Projektledning och Kommunikation.
Med brinnande engagemang och pedagogik, igenom att varva föreläsningar med grupp-/individuella uppgifter har han fått mig att förstå vad projektledning är och hur det ska användas.
– Projektledning är ett yrke!
Kvalitén på utbildningen är hög och jag rekommenderar den skarpt!
Max har en förmåga att se varje individ och skapa gruppdynamik men har även gett mig verktyg för fortsätta utvecklas som människa, vilket jag tackar ödmjukast för.
Stort Tack för att ni delar med er av den kunskap och kompetens ni besitter!
/Emma.
Emma Andersson - January 11, 2015 at 3:07 pm, Referenser
Jag gick utbildningen: Starta Eget utbildningen i Ronneby, den: 2014-11.20. Max Michelson och Gudrun Cook lede vår kurs. Jag var lte skeptisk från början på grund att jag hade gått denna kursen en gång innan I Karlshamn och det gav mig inte allt jag sökte och behövde hjälp med. Men denna kursen var super bra, mycket information och länkar vart man ska söka hjälp och information plus att lederna var underbara och kunniga inom sitt område. Mycket nöjd och när jag gick därifrån så hade jag mycket mer kött på benen och mina frågor och funderingar löstes. Så tusen tack till er båda för en fantastisk och lärorik tid, Evig tacksam!
Cristina Orbu December 23, 2014 at 12:39 pm, Referenser
Februari 2015 avslutar jag nu en otroligt givande utbildning i Starta Eget med Max, Gudrun, Tina och Charlie.
Jag har väldigt länge gått runt och drömt om att kunna öppna eget men inte riktigt vågat ta steget. Efter dessa fyra veckor tvivlar jag inte en sekund! Från dag ett fångade kursplanen mig med lära om bokföring, marknadsföring, budget och ekonomi. Jag har inte bara lärt mig hur jag ska driva mitt företag utan också hur jag själv fungerar och vilka egenskaper jag faktiskt besitter och kan plocka in i mitt företag. Och tänka sig, jag som är långt ifrån en stjärna på matte har till och med utvecklat ett intresse för siffror…
Stort TACK till er Alla för en inte bara lärorik, utan också trevlig och rolig kurs!
Johanna Åberg February 19, 2015 at 12:13 pm, Referenser
Jag hade Max som lärare i kurserna projektledning samt kommunikation under min utbildning till Projektledare. Max är en väldigt bra och engagerad lärare som verkligen brinner för ämnena han utbildar inom. Han är väldigt duktig på att förmedla informationen han ger ut på ett sådant sett så att alla kan ta till sig den.
Jacob Attehed December 8, 2014 at 8:16 pm, Referenser
Max Michelson är en glad och mycket pedagogisk lärare. Han har breda kunskaper inom projektledning, både vad det gäller människor och IT. En av Max bäste egenskaper är att han är väldigt duktig på att leda och skapa gruppdynamik, och har många verktyg och strategier i bakfickan för att lyckas med ett projekt! Förutom kunskap och goda råd på vägen har Max bidragit med roliga och intressanta lektioner med många skratt!
Max var min lärare i projektledning och kommunikation vårterminen 2014.
Tack Max!
Elina Jansson October 14, 2014 at 8:36 am, Referenser
Läser en utbildning YH-utbildning i Lund där vi precis avslutat ett block på åtta veckor i projektledning där vi haft Max Michelson som lärare.
Har lärt mig väldigt mycket under denna tiden. Upplägget har varit väldigt varierande vilket uppskattas!
Max har även fått mig att bli mycket mer bekväm i att tala inför grupp.
Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Max!
Carl Berggren September 8, 2014 at 6:17 pm, Referenser
Har haft Max Michelson som lärare under min utbildning i Lund (Projektledare för tekniska säkerhetssystem). Han har under den tid som han undervisat fått mig att växa som människa, både privat och i mitt arbetsliv.
Max har gjort ämnet intressant, roligt och även lagt in gruppövningar mellan föreläsningarna för att vi ska kunna öva på det vi lärt oss. Max har även förmågan som lärare att se till individen och inte bara klassen.
Stort tack till Max som har lärt och hjälpt mig fram på vägen så att jag kommer att bli en professionell projektledare!
Jag rekommenderar varmt utbildningarna som Maxit erbjuder!
Nicklas Öhrström September 6, 2014 at 6:33 pm, Referenser
Jag läser en utbildning på yrkeshögskolan i Lund och Max Michelson var min lärare i kursen “projektledning”.
Det jag är mest nöjd med Max som lärare var att han hela tiden engagerade mig och mina klasskamrater, till att vara aktiva under föreläsningarna samt att hans pedagogik var inte av den typiska och tråkiga “skriva på whiteboarden hela tiden”.
Jag har haft många föreläsare under min tid som student på flertal olika skolor. Max måste nog vara den som sticker ut mest(på ett positivt sätt).
En sak som är också värt att nämna är att Max använder sig av väldigt många gruppövningar, som jag uppfatta som väldigt lärorika och roliga.
jag personligen känner att jag har blivit rikare på kunskap efter den här kursen, samtidigt vet jag att i mitt framtida yrke som projektledare kommer jag utnyttja dessa kunskaper.
Tummen upp till Max Michelson!
Shirali Tokhi September 6, 2014 at 12:45 pm, Referenser
Jag har haft Max Michelson som lärare i kurserna projektledning samt kommunikation. Max har ett enastående pedagogiskt sätt att lära ut sin spetskompetens inom dessa ämnen. Kvalitén på utbildningen är mycket hög och lärosättet är enkelt, han tvekar aldrig när man ställer frågor utan har näst in till alltid svar på frågorna direkt. Hans tydlighet på lektionerna gör att det är enkelt att hänga med och gör även de tråkiga delarna mer intressanta genom ett smart upplägg.
// Daniel R
Sveriges Säkerhetstjänst Syd AB
Daniel R July 23, 2014 at 6:35 pm, Referenser
Jag gick starta eget företag utbildning VT-2014 för Max Michelson och Gudrun Cook.
Mycket trevlig och lärorik starta eget utbildning, tycker om det sätt som både Max och Gudrun lär ut på med en mix av individuella övningar men även grupp övningar för att foga ihop gruppen. Jag lärde mig massor och håller nu på att starta mitt företag som speltillverkare. Hoppas vi ses igen i framtiden.
Med vänlig hälsning
Emil Rudvi
Emil Rudvi June 27, 2014 at 9:00 am, Referenser
Hösten 2013 gick jag en ” Starta eget ” kurs , där Max och Gudrun stod för en mycket avgörande , givande och pedagogisk genomgång i att just starta ett företag och vad det kan innebära.
Kan inte nog beskriva vilken ” boost ” det var för min BESLUTSAMHET , att träffa Max och Gudrun pga komplexiteten i mitt projekt.
Då jag kom till kursen , var mitt självförtroende om inte rejält , så ganska knäckt . Många trodde , och tror nog fortfarande att jag är smått galen som vill försöka ro iland detta projekt.
Kommer i framtiden att behöva hjälp med att utforma och genomföra kurser / utbildningar , både för mig själv och medarbetare , och känner då stor trygghet i att konsultera Max och Gudrun i dessa ärenden .
Varmt och Uppriktigt
Kenneth
Kenneth Johnsson June 25, 2014 at 5:42 pm, Referenser
Våren -14 gick jag starta eget kurs i Ronneby, Max Michelson och Gudrun Cook var mina lärare. Det var en mycket givande utbildning, lärarna var mycket proffsiga och pedagogiska. Jag tyckte att alla delar på utbildningen var viktiga, bokföringen var det som jag tyckte var mest intressant, säkert för att jag alltid velat lära mej det, och nu fick jag det! Mycket samarbetsövningar var det och det är ju alltid en utmaning. Ska man starta eget företag så tycker jag absolut att man ska gå den här kursen! Jag lärde mej jättemycket på dessa fyra veckor, som jag kommer att ha nytta av när jag ska starta eget företag! Stort tack till Max och Gudrun!
Pernilla Pålsson June 19, 2014 at 9:32 pm, Referenser
Jag gick starta eget företag utbildningen för MaxIT Consulting under April 2015. Då jag kunde en del om företagande innan så var Jag lite skeptisk till att starta eget kursen skulle vara lång tråkigt och största dels meningslöst.
Det var otroligt kul att konstatera att jag aldrig haft så fel någon gång tidigare i mitt liv! Är otroligt glad och tacksam för att jag gick kursen. Kunniga, Pigga och glada lärare, pedagogiskt och otroligt lärorikt. Jag vill rekommendera alla som funderar på att starta egen firma att gå denna kursen och mer eller mindre kräva att det är Max och gänget som håller i kursen!
Martin Andreasson May 5, 2015 at 6:23 pm Referenser
Jag Har precis avslutat min starta eget kurs. Max ledde utbildningen tillsammans med Gudrun, Tina, Charlotte mfl.
Den vidgade mitt sätt att se på företagande. Helhetsbilden med marknadsföring och försäljning, företagsekonomi och företagsadministration utifrån ett småföretagarperspektiv.
Pedagogisk genomförd så alla kunde förstå. Efter avslutad kurs lämnade in min starta eget ansökan till af. Fick tid hos konsult för utvärdering, hon tyckte ansökan var mycket genomtänkt. Detta hade jag inte presterat utan gått starta eget kursen! Har blivit beviljad starta eget bidrag.
Max mfl gjorde utbildningen intressant och rolig(många skratt).
Cecilia Melander May 5, 2015 at 4:35 pm Referenser